Αναβολή του 8ου Συνεδρίου της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

Συγγραφέας: 
Ενότητα: 

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ για την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

ΑΝΑΒΟΛΗ  8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή, αποφάσισε την αναβολή των εργασιών του 8ου Συνεδρίου με θέμα: «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με στόχο την Αειφορία στην εποχή της κλιματικής αλλαγής», που είχε προγραμματιστεί να γίνει  από 13-15 Μαρτίου 2020 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία μετά την ανακοίνωση των εκτάκτων μέτρων στην Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο με την «αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020» και την «επαναξιολόγησή τους εντός του επόμενου 48ώρου».

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αφού διερευνηθούν η διαθεσιμότητα του χώρου και οι γενικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν την εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να υπάρξει η απρόσκοπτη διεξαγωγή του και η μέγιστη συμμετοχή των Συνέδρων σε αυτό.

Το δικαίωμα συμμετοχής (registration) στο Συνέδριο  που έχει πιστοποιηθεί με κατάθεση αντίστοιχου χρηματικού ποσού θα ισχύσει για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου