Β' Σεμινάριο: Κλιματική Κρίση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Ενότητα: 

ΘΕΜΑ: «2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο: Κλιματική Κρίση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση - Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες, φίλοι και μέλη της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρες 18:00-21:00 θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν για τεχνικούς λόγους δεύτερο από τα διαδικτυακά σεμινάρια που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους εκπαιδευτικούς η Ένωσή μας, με γενικό τίτλο: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για τις φυσικές καταστροφές και την Κλιματική Κρίση: Αναλαμβάνουμε δράση …».

Το 2ο σεμινάριο έχει θέμα: «Κλιματική Κρίση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση». Το πρόγραμμα επισυνάπτεται στο παρόν έγγραφο ενώ έχει αναρτηθεί στο site μας: https://peekpe.gr/ και στην ομάδα μας στο facebook με όνομα Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Εκπ/κων για την Περιβαλλοντική Εκπ/σης) https://www.facebook.com/groups/d.s.peekpe από τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που αφορούν την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. και τις δράσεις της.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο αλλά και τα επόμενα δυο σεμινάρια, συνδεθείτε στο κανάλι μας στο YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/@peekpe

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Όσες/οι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το δεύτερο σεμινάριο αλλά και τα επόμενα δύο του συνολικού κύκλου, δεν χρειάζεται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους!! Απλά κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης θα πρέπει να συμπληρώσουν το ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ – ηλεκτρονική φόρμα, του οποίου ο σύνδεσμος θα αναρτηθεί στα σχόλια του YouTube, ώστε να λάβουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση παρακολούθησης με βάση τα δηλούμενα στοιχεία τους. Οι βεβαιώσεις εκδίδονται για κάθε σεμινάριο χωριστά και με βάση την προσεκτική συμπλήρωση του Παρουσιολογίου.
  • Για τις ανακοινώσεις κάθε επόμενου σεμιναρίου του κύκλου θα ενημερώνεστε μόνο από το site μας: https://peekpe.gr/ και από την ομάδα μας στο facebook με όνομα Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Εκπ/κων για την Περιβαλλοντική Εκπ/σης) https://www.facebook.com/groups/d.s.peekpe
  • Ερωτήσεις/διευκρινίσεις για τα σεμινάρια μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα μόνο στο draseis@peekpe.gr
  • Όλα τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και σε ύστερο χρόνο στο https://www.youtube.com/@peekpe/streams
  • Για όσες και όσους επιθυμούν να εγγραφούν στην Επιστημονική μας Ένωση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.) κάνετε κλικ εδώ

Με εκτίμηση